Paste primavera: Paste cu legume asortate in stil vegan


Paste primavera pentru copii sanatosi 🙂

Bucataria din Livada | Retete vegetariene simple, delicioase si sanatoase

Mancarea vegana mi se pare de departe cea mai buna alegere pentru o viata sanatoasa si plina de savoare. Alegeti legume proaspete, un ulei de masline de calitate, paste din grau dur si rosii coapte sau sos de rosii. Adaugati arome si condimente naturale si veti avea cea mai simpla si gustoasa mancare din lume.

Azi vreau sa va arat cum fac eu cele mai simple paste cu legume asortate.

Ingrediente necesare: 500 de grame de paste din grau dur, 100 de grame de mazare, 1 zucchini sau un dovlecel, 1 ardei kapia, 1 morcov mic, 1 ceapa mica.

dsc_0537-4Cum preparam cea mai simpla mancare vegana cu paste si legume: pastele se fierb al dente si se lasa la scurs. Sotam intr-o tigaie, in 3 linguri de ulei de masline si o cescuta de apa zucchini-ul tocat marunt, morcovul maruntit, mazarea, ceapa si 3 catei de usturoi. Sotam la foc…

Vezi articol original 67 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s