Humus in 3 culori: simplu, cu patrunjel si cu sfecla. Probabil cea mai gustoasa mancare vegana


Copiii vostri mananca humus? Puii mei adora humusul. Iata 3 retete bune si pentru copii 🙂

Bucataria din Livada | Retete vegetariene simple, delicioase si sanatoase

Este probabil cea mai gustoasa mancare vegana din lume. Este vorba de humus, o pasta de naut, tahini (pasta de susan), chimion, usturoi, apa si sare.

Optional, se poate face humus cu avocado, humus cu patrunjel si coriandru, humus cu sfecla rosie, humus cu turmeric sau curry si nu numai.

Am preparat humus simplu: naut fiert, apa de la naut, un praf de chimion, 4 catei de usturoi, sare, tahini, ulei de masline.

Am preparat humus cu patrunjel respectand aceeasi reteta de mai sus, doar ca am adaugat la final, in tocator si patrunjel tocat.

Am preparat humus cu sfecla rosie dupa aceeasi reteta insa la final, in tocator, am adaugat sfecla cruda tocata marunt.

Rezultatele sunt geniale toate. Le punem pe painici mici, pe felii de franzela si le servim celor mai dragi musafiri, la o masa vegana de 5 stele 🙂

Va invit sa jonglati cu humusul asa…

Vezi articol original 259 de cuvinte mai mult

Anunțuri

2 gânduri despre “Humus in 3 culori: simplu, cu patrunjel si cu sfecla. Probabil cea mai gustoasa mancare vegana

    1. Multumesc 🙂 Tahini se prepara in casa in rasnita de cafea sau la tocatorul in care blenduim si nautul pentru humus.

      Pasta rezultata se freaca cu ulei de masline si ii mai adaugam sare si un praf de piper, dupa gust.

      Daca aveti rasnita de cafea, puneti 2-3 linguri de susan si rasniti ca pe cafea pana cand se face praf, pasta. Desigur, merge si cu un blender obisnuit insa va trebui sa puneti o cantitate mai mare de susan. Nu prea exista blendere mici. La rasnita aveti avantajul ca puteti face tahini cat pentru un humus, nu mai mult. Desi s-ar putea sa reziste pana la urmatorul humus 🙂

      Mult succes!

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s