Paste fara gluten cu sos de rosii, ciuperci si conopida la cuptor


Retete vegane simple, delicioase si sanatoase | Mancare vegana acasa

Este o mancare tipic mediteraneana, daca ma intrebati pe mine. Este si ideala pentru cei care tin dieta antiinflamatorie datorita rosiilor, pastelor fara gluten, uleiului de masline, verdeturilor aromatice si nu numai.

Mai presus de orice, este o mancare vegana fara gluten, delicioasa si rapida. Chiar ar fi pacat sa nu incercati sa o preparati 🙂

Am folosit urmatoarele ingrediente: paste din porumb 500 de grame, 1 capatana de conopida de 300 de grame, 200 de grame de ciuperci champignon, paste de tomate sau 3 rosii coapte, busuioc, oregano, cimbru, ulei de masline, usturoi.

Am fiert pastele de porumb si le-am lasat la scurs.

Separat, intr-o tigaie incapatoare, am sotat ciupercile in putin ulei de masline si o cana de apa. Am adaugat busuioc, cimbru, usturoi pisat, oregano, sare. Am lasat apa sa scada si ciupercile sa fie bine facute. Apoi am adaugat pasta de tomate. Merge de minune si…

Vezi articol original 139 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s