Parenting neconditionat


Parenting relaxat, as vrea eu sa fie :)) Uneori este, alteori este destul de zbuciumat.

Uneori ma intreb ce fac aici si ce rol am eu, pana la urma? Sa indrum? Sa sprijin? Sa tai elanul cand cred ca e cazul? Sa incurajez cand cred ca puii mei se duc in directia buna? Care e directia buna? Daca ii feresc de greseli prea mult? Daca nu ii protejez indeajuns? Ce voi vedea in ei peste ani si ani? Si ce voi regreta cel mai mult?

Sa fii parinte inseamna, in primul rand, sa te tii de cuvant. Ala pe care ti l-ai dat cand ai aflat ca vei avea un copil si ai luat decizia sa cumperi patutul, carutul, scutecele si biberoanele. Ai decis ca te inhami la o treaba dificila, frumoasa, plina de greutati si satisfactii nebanuite.

Vor fi multe intrebari, frustrari, bucurii, angoase, nervi, cuvinte spuse la rece, regrete, satisfactii, mandrie si mai urmeaza cateva mii de emotii dintre care pe unele nu le vei intelege nici tu :))

Sfaturi de Parenting

Cronica de filme si animatii pentru copii

Carti de parenting pe care le consider utile

Promit sa va spun cum e parentingul la mine. Promit sa citesc mai mult despre parentingul la altii, in speta oameni cu experinta si specializari in domeniu. Stiti voi, psihologi, educatori, oameni care spun ca stiu ce fac si fac parentingul asa cum trebuie, la dunga 🙂

Sa ne ajute Dumnezeu pe toti! Sa fim parinti buni si la final sa privim in urma cu mandrie si bucurie ca am facut o treaba buna 🙂