Dezvoltarea bebelusului

Esti mamica! Felicitari! Stim ca a fost deosebit de greu sa numeri cele 8-9 luni pana ti-ai vazut comoara 🙂 Oare cum arata? Oare va avea ochii mei? Va semana cu tati sau mai mult cu mami? Intrebari multe, stim 🙂 Acum si-au gasit raspunsul. Ai un copil frumos si greul de abia incepe.

Vei avea mult de lucru, dar nu te teme. Totul va fi bine si toate eforturile pe care le pui in joc merita facute. La finalul fiecarui luni vei fi o mamica mandra de puiul tau care creste frumos si se dezvolta armonios. Vei fi mandra si de tine, sa fii sigura 🙂 Sa fii mama nu a fost niciodata usor, daramite sa fii o mama exceptionala.

Dar tu vei face treaba buna! Sa ai incredere in instinctele tale de mama, sa asculti sfaturile pediatrilor si sa nu uiti ca nu exista mama perfecta. Toate invatam si fiecare alege propria cale: lapte praf, biberon cu tetina rotunda, alaptare, suzeta sau fara suzeta, diversificare la 6 luni sau la 8 luni, cafea cand alaptezi sau niciun pic, lapte de vaca sau doar de capra.. Suntem diferite, gandim diferit si avem conditii diferite. Dar, la final, suntem mame si cu siguranta ca totul va fi bine atat timp cat le oferim copiilor cel mai de pret lucru: iubire si grija.

Sa aveti succes, mamici dragi!

Iata stadiile de dezvoltare ale bebelusului tau, cu informatii orientative:

Bebelusul la nastere

Bebelusul la 1 luna

Bebelusul la 2 luni

Bebelusul la 3 luni

Bebelusul la 4 luni

Bebelusul la 5 luni

Bebelusul la 6 luni

Bebelusul la 7 luni

Bebelusul la 8 luni

Bebelusul la 9 luni

Bebelusul la 10 luni

Bebelusul la 11 luni

Bebelusul la 12 luni

 

Citeste si:

Bebe la nastere

Esentialul despre bebelusi

Diversificarea alimentatiei

 

 

Reclame