Budinca de orez

Ingrediente: o cana de orez, 500 ml lapte praf sau lapte de vaca, scortisoara(optional), miere, gem sau fructe.

Mod de preparare: se fierbe orezul pana scade apa de tot. Se adauga laptele si se da un clocot. Se stinge focul si cand s-a racit budinca adaugam miere dupa gust, gem de fructe  sau fructe maruntite si scortisoara daca dorim.

Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.