Budinca de orez


Ingrediente: o cana de orez, 500 ml lapte praf sau lapte de vaca, scortisoara(optional), miere, gem sau fructe.

Mod de preparare: se fierbe orezul pana scade apa de tot. Se adauga laptele si se da un clocot. Se stinge focul si cand s-a racit budinca adaugam miere dupa gust, gem de fructe  sau fructe maruntite si scortisoara daca dorim.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s