Budinca frantuzeasca


Ingrediente: o ceasca de gris, 500 ml  lapte de vaca, miere sau gem de fructe, mere coapte

Mod de preparare: laptele se pune la fiert. Cand da in clocot se adauga in ploaie grisul, invartind constant. Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 15-20 de minute pana grisul este gata.

Se stinge focul, se pune in boluri ude sau in forme ude si se lasa la racit. Se rastoarna pe farfurie si se orneaza cu gem sau cu fructe pasate. Cine doreste poate pune o lingurita de miere peste budinca. Nu uitati ca mierea nu este recomandata inainte de varsta de 2 ani sau dupa sfatul pediatrului. Mierea are potential alergen.

Cine mai doreste poate sa combine budinca frantuzeasca cu mere coapte🙂

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s