Papanasi

Ingrediente: 500 g branza de vaci, 2 oua, stafide, 2 linguri miere sau zahar, 1 cana de faina, coaja de portocala/lamaie, gem, fructe sau smantana.

Mod de preparare:branza de vaci se amesteca cu ouale, cu zaharul/mierea, coaja de portocala si faina.

Cantitatea de faina necesara variaza in functie de branza de vaci. Daca aceasta este mai moale va trebuie mai multa faina.

In final trebuie sa rezulte o pasta usor de modelat dar nu foarte apoasa. Se modealeaza bilute mici, se dau prin faina si se prajesc pe ambele parti pana devin rumene.

Se servesc cu gem, cu fructe, cu smantana, dupa preferinte.

Pofta buna!

Reclame

Un gând despre “Papanasi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.