Papanasi


Ingrediente: 500 g branza de vaci, 2 oua, stafide, 2 linguri miere sau zahar, 1 cana de faina, coaja de portocala/lamaie, gem, fructe sau smantana.

Mod de preparare:branza de vaci se amesteca cu ouale, cu zaharul/mierea, coaja de portocala si faina.

Cantitatea de faina necesara variaza in functie de branza de vaci. Daca aceasta este mai moale va trebuie mai multa faina.

In final trebuie sa rezulte o pasta usor de modelat dar nu foarte apoasa. Se modealeaza bilute mici, se dau prin faina si se prajesc pe ambele parti pana devin rumene.

Se servesc cu gem, cu fructe, cu smantana, dupa preferinte.

Pofta buna!

One thought on “Papanasi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s