Sufle de portocale


Ingrediente: 3 oua, 2 portocale, 500 ml lapte, 3-4 linguri de faina, 1/6 pachet unt, 2 linguri  zahar.

Mod de preparare: laptele se fierbe la foc mediu. Separat amestecam bine faina cu putin lapte fierbinte.

Se toarna compozitia in laptele incins impreuna cu untul. Portocalele se paseaza fin si se adauga in budinca rezultata impreuna cu zaharul.

Albusurile se bat spuma impreuna cu 1 lingura de zahar. Cand budinca s-a racit adaugam galbenusurile si omogenizam bine.

Se adauga albusurile batute spuma si se da la cuptor la foc mediu pana budinca se umfla si formeaza o crusta fina.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s