Macaroane frantuzesti. Retete culinare pentru copii si nu numai


macaroane frantuzesti
macaroane frantuzesti

Ingrediente: 500 g carne de pui, jumatate de pachet de macaroane, smantana, 200 g telemea de vaca/capra/bivolita putin sarata, 1/4 pachet unt, ulei masline, 10 masline, 2 oua, oregano.

Mod de preparare: puiul se inabusa in 5 linguri de ulei de masline si apoi apa progresiv adaugata pana se fierbe.

Macaroanele se fierb si apoi se lasa in apa rece. O oala incapatoare se unge cu ulei, se aseaza macaroanele, se adauga branza rasa, smantana si bucatele de unt.

Puiul inabusit se aseaza si el printre macaroane, se pun maslinele si ouale batute. Se amesteca usor sa nu se sfarame macaroanele si se adauga oregano.

Se da la cuptor pana se rumeneste usor si se formeaza o crusta aurie.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s