Mancare de fasole verde/galbena cu pui


Ingrediente: 500 g carne de pui, 1/2 kg fasole verde/galbena, 1/2 kg rosii sau o conserva de rosii fara pielita, 1 ceapa mica, 5 catei de usturoi, patrunjel sau marar.

Mod de preparare:

1. carnea de pui se inabusa. Se lasa in ceaun cu 5 linguri de ulei pe toate partile pana se inmoaie putin. Se adauga apa progresiv si se lasa sa fiarba impreuna cu ceapa timp de 5 minute.

2. Se adauga fasolea maruntita usor si 3 catei de usturoi si se fierbe timp de 30 de minute.

3. Daca fasolea este gata punem rosiile pasate sau lasate bucati mai mari si restul de usturoi taiat feliute pentru a nu-si irosi aroma. Se adauga frunze de patrunjel sau marar.

Pofta buna!

 

sursa foto: http://www.sxc.hu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s