Musaca de cartofi cu vita. O reteta culinara exceptionala


Ingrediente: 500 g carne tocata vita/ pui, 8 cartofi medii, 6 rosii medii, 1 legatura marar

Mod de preparare: Carnea tocata se lasa la innabusit in putina apa si 1 lingura de ulei extravirgin de floarea soarelui, pana cand devine frageda si este perfect facuta.

Cartofii se fierb in apa cu sare si se fac puree.
In oala de musaca vom pune un strat puree, un strat carne, un strat puree, un strat carne.

Peste musaca adaugam rosiile facute pasta.

Dam oala la cuptor la foc mediu. Se bat ouale cu putina sare si mararul maruntit.

Cand mancarea este aproape gata, turnam ouale cu mararul peste ea. Mai lasam 10 minute la foc mic.

Pofta buna!

3 gânduri despre &8222;Musaca de cartofi cu vita. O reteta culinara exceptionala&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s