Musaca – Reteta culinara simpla!


Ingrediente: 500 g carne tocata porc/ vita/ pui, 8 cartofi medii, 6 rosii medii, 1 legatura marar

Mod de preparare: Carnea tocata se innabusa la foc mic in putin ulei si suc propriu pana se face complet. Nu o prajim, ci o innabusim, deci punem apa si o lingura de ulei de floarea soarelui extra virgin daca avem, adica presat la rece. Cartofii se fierb in apa cu sare si se fac puree.

In oala de musaca vom pune un strat puree, un strat carne, un strat puree, un strat carne. Peste musaca adaugam rosiile facute pasta.

Dam oala la cuptor la foc mediu. Se bat ouale cu putina sare si mararul maruntit. Cand mancarea este aproape gata, turnam ouale cu mararul peste ea. Mai lasam 10 minute la foc mic.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s