Pilaf cu carne


Ingrediente: carne de pui 300 de grame, 1 cana de orez, 1 morcov mare, 1 ceapa mica, patrunjel.

pilaf cu carne
pilaf cu carne

Mod de preparare: Carnea de pui se pune intr-un ceaun cu 2 linguri de ulei. Se lasa la foc mediu intorcandu-se pe toate partile timp de 5 minute.

Se adauga apa cat sa il cuprinda si morcovul si ceapa, ambele date pe razatoarea cu gauri mici. Se lasa la fiert pentru aproximativ 30 de minute.

Daca doriti puteti sa scoateti carnea cand este fierta si sa o pasati cu pisalogul de usturoi. Se pune inapoi in ceaun si se adauga orezul spalat in mai multe ape.

Se adauga apa cat sa cuprinda si orezul si se lasa la fiert. Cand orezul este fiert se adauga verdeata.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s