Snitel cu puree de legume


Ingrediente: piept de pui sau carne de vita, 2 oua, 1 cana de faina, legume la alegere, patrunjel, marar

retete culinare pentru copiiMod de preparare: legumele alese se pun la fiert cu un praf de sare.

Carnea de pui sau de vita se bate cu ciocanul de snitele si se lasa la scurs. Separat batem ouale bine.

Pe o farfurie intinsa punem faina si incingem o tigaie foarte bine. Fileurile de carne se dau prin faina – ou – faina si se pun in tigaie la prajit.

Se lasa sa se rumeneasca si se scot pe un servet de hartie pentru a se scurge tot uleiul din ele.

Legumele se paseaza dupa preferinta si se servesc alaturi de snitele, decorate cu verdeata tocata fin.

Acest fel de mancare imbina carnea cu oul si legumele si deci asigura o gama larga de vitamine si minerale. Nu uitati sa folositi intotdeauna ulei nou si preferabil de floarea soarelui extravirgin, pentru sanatate si aroma.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s