Spaghete bologneze. O reteta culinara care da dependenta :)


Ingrediente: 1 kg carne tocata de pui/vita, 1 pachet de spaghete, 1 kg rosii sau sos de rosii fara pielita, 1 lingura de zahar, 5 catei de usturoi, oregano. Optional: brocoli, ardei gras.

spaghete bolognese
spaghete bolognese

Mod de preparare: carnea tocata se caleste la foc mic timp de 2 minute. Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic pana este gata.

Spaghetele se fierb si se lasa in apa rece. Rosiile se paseaza fin si se calesc la foc mic cu 2 linguri ulei de masline, oregano si 5 catei de usturoi.

Se amesteca spaghetele cu sosul si cu carnea fiarta. Se adauga oregano si se da la cuptor pentru 10 minute la foc mic.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s