Ciulama – Reteta culinara simpla si sanatoasa


retete culinare pentru copiiCiulamaua ramane una dintre mancarurile mele preferate. O prepar in 30 de minute pe ceas, cu pui pentru fiica mea, cu ciuperci pentru mine.

Ingrediente pentru ciulama: 5 ciuperci Champignon, 3 linguri faina, 100 de grame de smantana, patrunjel tocat marunt, piept de pui fiert

Cum prepar ciulama in 30 de minute: Ciupercile se lasa la fiert minim 25 de minute. Pieptul de pui se fierbe si el sau se foloseste din cel din supa, gratarul de aseara samd.

Cand ciupercile sunt fierte, in apa lor din oala, adaugam un amestec facut separat, intr-un bol, din faina si zeama de la ciuperci. Amestecam bine sa nu ramana cocoloase. Aceasta pasta se adauga in oala in care fierb ciupercile. Daca dorim, adaugam acum si puiul taiat marunt. Lasam sa fiarba impreuna minim 5-10 minute la foc mediu. Adaugam la final smantana si stingem focul.

Adaugam verdeata dupa ce am pus ciulama in farfurii. Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s