Ciulama – Reteta culinara simpla si sanatoasa


Ciulamaua ramane una dintre mancarurile mele preferate. O prepar in 30 de minute pe ceas, cu ciuperci Champignon proaspete.

retete culinare pentru copii

Ingrediente pentru ciulama: 5 ciuperci Champignon, 3 linguri faina, 100 de grame de smantana, patrunjel tocat marunt.

Cum prepar ciulama in 30 de minute: Ciupercile se lasa la fiert minim 25 de minute.

Cand ciupercile sunt fierte, in apa lor din oala, adaugam un amestec facut separat, intr-un bol, din faina si zeama de la ciuperci. Amestecam bine sa nu ramana cocoloase. Aceasta pasta se adauga in oala in care fierb ciupercile. Lasam sa fiarba minim 5-10 minute la foc mediu. Adaugam la final smantana si stingem focul.

Adaugam verdeata dupa ce am pus ciulama in farfurii.

Pofta buna!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s