Macaroane cu branza


Ingrediente:1 pachet macaroane, 1 kg telemea, 200 g unt/10 linguri ulei de masline, 2 oua

Mod de preparare: Macaroanele se fierb cu putina sare. Cand au fiert, se scurge apa si se adauga apa rece. Se lasa in apa rece minim 10 minute pentru a-si mentine fermitatea.
Branza se da pe razatoarea mica. O oala potrivita se unge cu unt sau cu 2 linguri de ulei de floarea soarelui. Se adauga macaroanele, branza, restul de unt si ouale batute bine. Se amesteca usor sa nu rupem macaroanele. Se da oala la cuptor la foc mediu. Sunt gata in maxim 25 de minute.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s