Musaca vegetariana


Ingrediente: 2 vinete medii, 3 dovlecei medii, 5 cartofi medii, 200 g soia granule, 5 rosii medii, 1 legatura marar

Mod de preparare: Vinetele se pot coace si folosim miezul. O alta varianta ar fi sa le decojim si sa le prajim. Se scot pe un servet si se scurg de ulei. Alegand a doua varianta, mancarea va fi mai uleioasa.

Dovleceii se prajesc putin in ulei si se scot pe servet, scurgandu-se uleiul.

Soia se fierbe in apa cu sare si cartofii se fierb, de asemenea, in apa cu sare.

In oala de musaca, punem un strat de cartofi facuti puree, un strat de soia, un strat de dovlecei, soia din nou, vinetele coapte sau rondele prajite, apoi iar un strat de cartofi puree. La final peste musaca, turnam rosiile pasate si mararul maruntit.

Se da la cuptor la foc mediu pana cand musacaua este gata!

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s