Reteta culinara nou-inventata: Paste cu sos indian de curry si iaurt


Dom’le, nu se poate sa traiesti o viata de om fara sa nu inventezi cate ceva in fiecare… luna, macar!

Azi am inventat ceva cu adevarat genial. Am mancat cum nu am mai mancat de mult timp, exceptional.

mame singure fericite

Ingrediente: spaghete fierte si apoi lasate la racit, sos de rosii la sticla ( o cana), 2 capatani de usturoi (da, doua!), 200 de grame de iaurt, 4-5 buchete de broccoli, 4-7 ciuperci champignon, un ardei gras, o ceapa, oregano, ulei de floarea soarelui, curry.

Cum am procedat eu: Spaghetele se fierb si apoi se lasa la racit. Separat, se pune intr-o oala cana de sos de rosii. Se adauga 3-4 linguri de ulei si sare. Adaugam buchetele de broccoli si ciupercile taiate super marunt. Adaugam ceapa taiata marunt si ardeiul gras tocat si el marunt, cubulete. Lasam sa fiarba cu o cana de apa. Cand scade aproape de tot, deci sosul se ingroasa, adaugam iaurtul, usturoiul tocat marunt, oregano uscat si curry din plin. Mai lasam sa fiarba 5-6 minute la foc super mic, cu inca jumatate de cana de apa. Dupa cele 5-6 minute de fiert, adaugam spaghetele. Lasam sa mai fiarba totul 5 minute.

Servim fierbinte cu un pahar de vin rosu alaturi. Genial, dom’le! Sa aveti pofta!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s