Supa frantuzeasca de ceapa


Ingrediente:500 g vita/pui, 3 cepe mari, 200 g cascaval, 6 felii paine, 100 g unt,1 legatura patrunjel. Optional: doi catei usturoi

Mod de preparare: Vita/puiul se pune la fiert.

Ceapa se caleste usor in ulei pana devine aurie. Peste ea se toarna supa de vita/pui. Se lasa la fiert aproximativ 45 minute.

In cuptor de pun feliile de paine unse cu unt si acoperite cu feliute de cascaval.

Cand supa a fiert, incepem sa ornam farfuriile.

Se pune o felie de paine prajita cu cascaval in fiecare farfurie, adaugam apoi supa si deasupra punem patrunjelul taiat marunt.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s