Bors cu carne


mame singure fericite
mame singure fericite

Ingrediente: 500 g carne pui/porc/vita/curcan, 5 cartofi medii, 6 rosii mici, 1 morcov, telina, pastarnac, radacina patrunjel, 2 ardei grasi, 1 telina mica, 1 dovlecel, 1 legatura patrunjel, 1 legatura leustean, 2 frunze telina, bors, ulei, sare

Mod de preparare: Carnea se pune la fiert. Cand a fiert pe jumatate adaugam urmatoarele legume taiate marunt sau date pe razatoarea mare: telina, pastarnacul, radacina de patrunjel, morcovul, ardeiul gras.
Lasam sa fiarba totul pentru inca 20 minute. Adaugam apoi cartofii si dovleceii.

Intr-un ceaun calim rosiile fara pielite (preferabil) cu putina sare si 1 lingura ulei.

Cand cartofii au fiert bine si carnea este si ea fiarta, adaugam pasta de rosii calite. Lasam sa fiarba inca 5 minute. Apoi adaugam borsul (preferabil fiert in prealabil cu putina sare) in cantitatea dorita. Lasam sa fiarba inca 5 minute si adaugam patrunjelul, leusteanul si frunzele de telina.

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s