Ciorba de perisoare de post


Este o ciorba usor de preparat, cu ingrediente super ieftine si usor de gasit oriunde si in orice sezon. Nu mai pun la socoteala ca se prepara foarte rapid.

Ingrediente:

o mana de orez
o punguta de soia granule, 100 g
zarzavat pentru ciorba (telina, ardei gras, morcov)
patrunjel si leustean
bors sau lamaie stoarsa

Cum se prepara ciorba de perisoare de post cat mai rapid si mai simplu:

Soia se lasa la fiert si apoi se scurge bine si chiar se stoarce. O vom adauga la orezul care a stat la umflat in apa calduta.

Intr-o oala mare vom pune la fiert zarzavatul. Cand sunt aproape fierte, adaugam lingurite mici din amestecul de orez cu soia si putin ulei de masline. Va fi o pasta groasa si care va sta laolalta daca nu lasati focul dat tare. Deci, aveti grija sa nu clocoteasca cand asezati perisoarele in oala cu ciorba.

Dupa ce sunt fierte perisoarele, la foc super mic, adaugati bors si apoi verdeata.

Asta este tot. Inchideti focul si nu va suparati daca perisoarele nu mai sunt intregi. Se intampla. Altfel este cand ai carne si galbenus ca liant. Dar mai sanatos este asa.

Atentie! Daca doriti, in amestecul de orez si soia puteti sa puneti galbenus, ca liant. Eu sunt ovo-lacto vegetariana, asa ca pot🙂 Daca sunteti in post, asta este… Data viitoare!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s