Ciorba taraneasca de legume cu bors


Ciorba taraneasca de legume cu bor se prepara super simplu, este sanatoasa, merge si rece daca este vara, merge si fierbinte, daca este frig afara.

Rezultatul final este mai jos, cu un ou fiert in castron si multa verdeata🙂 Folosesc adesea oua fierte ca proteine complete, daca nu am adaugat carne in ciorba. Oul este hranitor si reprezinta un adaos genial pentru orice supa sau ciorba.

ciorba taraneasca de legume cu bors
ciorba taraneasca de legume cu bors

Ciorba taraneasca de legume cu bors se prepara repede si cu ingrediente pe care cel mai probabil le aveti deja in casa.

Ingrediente pentru ciorba taraneasca de legume cu bors:
2 morcovi
jumatate de telina mica
1 ardei gras
2-3 cartofi mici
radacina de patrunjel
radacina de pastarnac
jumatate de litru de bors
2-3 oua, optional
leustean si patrunjel

Mod de preparare ciorba taraneasca de legume cu bors:

Radacina de patrunjel, pastarnacul, radacina de telina si morcovul se toaca marunt, la cutit. Se pun la fiert intr-o oala cu apa rece si un praf de sare.

Dupa 15 minute de fiert la foc domol, se adauga cartofii taiati cubulete si dupa inca 10 minute, adaugam si ardeiul gras tocat marunt. Dupa inca 10 minute de fiert la foc mic, adaugam borsul fiert in prealabil. Stingem focul si adaugam si verdeata tocata marunt.

Optional, in ciorba taraneasca de legume cu bors putem sa adaugam si oua fierte, sa dregem cu smantana sau chiar cu iaurt.

Pofta buna!

Cititi si:

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s