Supa de curcan cu legume in 4 culori: telina, morcov, ardei rosu, broccoli


Supa de curcan ramane una dintre cele mai sanatoase si gustoase retete culinare din lume.

2015_02_14_13_29_28_647_Original

Ingrediente pentru supa de curcan cu legume:
– 300 de grame de curcan de tara, preferabil
– un sfert de telina
– un morcov mic
– 1 ardei rosu, capia, preferabil, fiindca este dulce si are vitamina C mai multa
– 2 maini de mazare
– 2 oua
– sare, oregano, patrunjel, leustean

Cum preparam supa de curcan cu legume:
Intr-o oala mare se pune curcanul la oparit si se arunca prima apa. Il spalam bine, spalam si oala in care s-a oparit si apoi punem din nou apa rece si curcanul la fiert. Cand este pe jumatate fiert, punem legumele tocate marunt, la 5 minute distanta unele de celelalte, in aceasta ordine: telina prima, morcovul pe locul 2, ardeiul rosu pe locul 3, mazarea la final.

Cand toate sunt fierte, adauga oregano, sare, patrunjel si chiar leustean.

Adaugam oua batute zdrente la final🙂 Ouale sporesc nivelul nutritiv al supei de curcan si astfel este desoebit de hranitoare pentru copii si pentru adulti.

Cine doreste, poate sa acreasca aceasta supa cu bors de casa si atunci rezulta cel mai gustos bors de curcan din lume🙂

Pofta buna!

Cititi si:

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s